Kennelnimianomus lähetetty

 Ette uskoisi kuinka pitkällinen ja iso projekti on ollut kennelnimen hakeminen. Tai siis ei siis eipä siinä mitään muuta vaikeaa kuin se, että minun piti pohtia asiaa reilu kaksi vuotta ennen kuin pystyin lopulta päätöksen tekemään. Kasvattajakurssin olen käynyt jo syksyllä 2019 ja melko pian sen jälkeen ensimmäinen nimivaihtoehto tulikin omaan mieleen. Ja sitten jäin siihen aivan jumiin.

Se kennelnimi oli varattu, mutta käytetty ilmeisesti ainoastaan kerran 57 vuotta sitten. Voi pojat mun oli vaikea hyväksyä se, että sitä ei noin vaan saakaan vapautettua. FCI:n ja Kennelliiton kennelnimisääntö sanoo, että kennelnimi on voimassa koko eliniän, mutta siinäpä se, mistä tiedetään onko nimen omistaja enää hengissä! Kennelliitto sitä ei ainakaan tiedä, eikä heillä ollut kasvattajasta ilmeisesti mitään sellaista yksilöintitietoa (henkilötunnusta tmv), jolla asia olisi selvinnyt. Lopulta salapoliisityön jälkeen sain lopulta selville, että henkilö todennäköisesti on hengissä ja väestörekisteristä pystyi saamaan osoitteen. Kirjoitin kirjeen, mutta en saanut vastausta. Kirjoitin toisenkin, mutta se on edelleen autossani odottamassa lähettämistä.

Lopulta pitkällisen "taistelun" jälkeen peliin tuli muitakin tekijöitä, joiden suhteen sitten päädyin siihen, että vaikka tuo nimi olisikin tuntunut hyvin oikealta, on siitä päästettävä irti. Osaan olla aika jääräpää. ;) 

Matkan varrella olen toki miettinyt kaikenlaisia vaihtoehtoja, mutta ei vaan ole oikein keksinyt mikä tuntuisi oikealta. Paitsi nyt yksi, jonka ensin sitten kertaalleen jo hylkäsinkin, mutta tänään sitten hakemusta tehdessä eräs ystävä muistutti, että mitenkäs nyt se vaihtoehto. Ja siitä tuli nyt hakemuksen ykkösvaihtoehto.

Katsotaan saanko sen ja koska päätös tulee. Voisi pistää vedonlyönnin pystyyn, että kumpi ehtii ensin: Troijan juoksut ja sitä myötä pennut ja niiden rekisteröinti, vai Kennelliiton ja FCI:n byrokratian rattaiden pyörähdys niin, että saisin kennelnimen hyväksytyksi ennen mahdollisten pentujen rekisteröintiä. Siinä onkin sitten varsinainen kahden kilpikonnan "kilpajuoksu"! 

Kommentit