Juoksujen odottelua

 Troijan juoksut eivät siis vielä ole alkaneet. Vähän se pissailee useammin, mutta en nyt vielä uskalla sitä tulkita niinkään, että olisi varmuudella juoksujaan aloittamassa. Juoksujen venyminen on toki ihan hyväkin asia, niin on tuo varvas saanut ihan rauhassa parantua. Haavat on nyt ummessa ja varpaan turvotuskin laskenut oikeastaan kokonaan. Jäljellä olisi enää jälkitarkastus, jossa tsekattaisiin ettei mitään nivelsidevaurioita varpaassa olisi.

Hieman yllättävä käänne omiin jalostussuunnitelmiin tuli sen myötä, että minulle tarjoutui mahdollisuus jalostuslainata Troijan sisko ja astuttaa se uroksella, jota aluksi katselin Troijalle, mutta EAOD-kantajuuden vuoksi en voinut käyttää. Noomilla myös alkoi juoksu samassa hetkessä, ja Noomi onkin nyt astutettu kahdesti Renellä. Lisää tästä suunnitelmasta omasta pentublogistaan.  https://noominpennut.blogspot.com/

Troijan pentusuunnitelma ei ole jäissä. Jos herra Murphy nyt haluaa pistää Troijan juoksut käyntiin, niin sitten meillä kasvaa kaksi pentuetta samaan aikaan. Vaihtoehto olisi kuitenkin voinut ollut, ettei välttämättä tulisi pentuja lainkaan (jos Troijan juoksut ei ala, astutus ei onnistu tmv) ja toisaalta minulle oli todella hieno asia päästä toteuttamaan pentue Renen kanssa. Pennuille riittää kysyntää hyvistä harrastavista kodeista, joita olen jo paljon päässyt tapaamaankin, joten tällä erää en juurikaan uusia ihmisiä ota "jonoon". Tilanteet voi toki muuttuakin ja viestiä saa laittaa, mutta voinee olla, että pennut mahdollisesti molemmistakin pentueista ovat jo varattuja vaikka mitään virallista varauslistaa en pidäkään.

Kommentit