Troija astutettu

 Huomasin juoksun alkaneeksi tosiaan 10.5., kun ulkoa tullessa tassupesun jälkeen Jeriko alkoikin sitä liehittelemään ja sain paperiin ihan kunnon veret. Oletin kuitenkin, että tärpit ja astutus menisi tähän su-ti akselille eli että tärpeillä oltaisiin nyt. Koska mulla oli vähän ongelmallinen aikataulu perjantaina ja lauantaina, olin varannut progen torstaille sillä ajatuksella, että sillä varmistan ja helpotan omia hermojani, että perjantain ja lauantain yli voidaan mennä huoletta.

Toisin kuitenkin kävi. Keskiviikkona Tyr ja Jeriko alkoi osoittamaan lievästi enemmän kiinnostusta Troijaan, kun muuten oltiin hyvin iisisti. Lisäksi Troijan vuoto muuttui selvästi juoksevammaksi ja tiistai-iltana Troija jo ihan vähän käänsi häntää kun laitoin juoksusuojaa ja Tyr tuli siihen kärkkymään. Päätin sitten keskiviikkona lähteä jo Kiirua tapaamaan.

Olin kyllä mukava nähdä, että vaikka Troija muuten ei oikein vieraista koirista välitä eikä halua tutustua, niin nyt se oli heti itse leikittämässä Kiirua, ja sitten pienten juoksupyrähdysten jälkeen Troija kävikin seisomaan Kiirulle ja saatiin siitä eka astuminen ja koirat oli nalkissa ennen kuin ensin Troijaa mihinkään hihnaan ottaa. Hienosti Troija kyllä seisoi vapaanakin, vikisi sitten vaan ja Kiiru alkoi kääntymäänkin ennen kuin ehdin vähän siihen tueksi mukaan.

Torstai-päivä oli töissä niin kiireinen, että en ehtinyt klinikalle soitella ja muutenkin minua tavallaan silti kiinnosti tuo proge, ja koska olin Ukon viemässä joka tapauksessa rokotuksille, niin sinne mentiin. Proge oli torstain 5,9, eli toisin sanoen edellisen päivän astuminen oli kyllä osunut aika varhaisille progeille, mutta tässä yhteydessä ei ole häpeä olla antelias. :D Kovasti kyllä emäänsä Troija tässä muistuttaa.

Otettiin astutukset vielä torstaina ja sitten lähes puolen yön aikaan perjantaina, kun palasin perjantain koko päivän reissultani Turusta. Eiköhän näillä astutuksilla saada pentuja. :) 




Kommentit