Troija on ultrattu tiineeksi

 Troija kävi viime torstaina jo ultrassa, en vaan ole saanut aikaiseksi kirjoitella siitä. Olin jo etukäteen aika lailla 100% varma tiineydestä, koska Troijalla oli niin selvää ruokahaluttomuutta (kun normaalisti se on meidän pikasyöjä ja aina ensimmäisenä valmis eikä mitään jää) ja toisaalta nisätkin alkoi juuri ultran alla punoittamaan.

Ultrassa laskettiin viisi pentua sydämen sykkeineen. Eli viisi pentua on tässä vaiheessa matkassa isolla varmuudella, mutta ultraäänitekniikan rajoitteiden vuoksi voi niitä olla enemmänkin, tai toisaalta tiineyksistä voi joskus mennä osa kesken. Jää siis nähtäväksi mikä on lopullinen todellinen määrä. Mutta todella iloinen ja innoissani olen siitä, että Troijalle näyttäisi olevan kunnon pentue tulossa! :) 

Ultraushetkellä paino oli Troijalla noussut neljässä viikossa noin 400g, mutta vielä ei mahalinjassa mitään näkynyt. Nyt kun olin itse yhden yön reissussa, niin huomaan kyllä Troijan mahassa jo pyöristymistä. Nyt sitten vaan kasvatellaan vatsaa ja odotellaan, ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. 



Kommentit